Panda torta



    Emesének, párom kishúgának ballagása is eljött végre. Mivel az érettségi vizsgák a ballagás után következtek, hát nem "Gratulálok!" felirat került a tortára, nehogy elkiabáljak bármit is. :)

   Emi panda alakú tortát szeretett volna, de anyukája (anyósom) szerint nekem jóval egyszerűbb, ha csak egy nagyobb téglalap a torta, némi felirattal, sok emberke szeretné megkóstolni. Hát össze kellett hoznom egy kompromisszumos megoldást, hogy mindkettejüknek tessen a végeredmény. :)

    Ízre természetesen a tuti befutó csoki, felturbózva naranccsal és fahéjjal, jóval könnyedebb állaggal, hogy a nagy melegben ne legyen túl ütős.

    Mackó úrfi kézzel festett, direkt egy kis kedves képet választottam, ismerve Emi rajongását a cuki kisállatok felé. :) Bejött!


   Hajrá Emese, még mindig szorítok! :)



  A három testőr a kis hercegnővel, azaz a három fivér a húgival. Emese szerint is "A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél." :)))

Megjegyzések

  1. Hát hallod, ha tévedésből nekem postáztad volna a tortát, az tuti, hogy nem látod viszont ;) Nagyon tetszik! A csajszinak meg drukkolás van, nálunk is most megy felvételizni a húg :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajjaj, ő is beleborult a könyveibe nagyon, aminek örülök, remélem összejön neki, amit szeretne! Nálatok felé is megy a szorongatásom!! :))

      Törlés
  2. Nagyon szuper ez a torta! Micsoda ötleteid vannak, irigyellek érte. :)
    Egy kalappal a vizsgákhoz Emesének! Jól néznek ki a fotón együtt... de téged is szívesen láttalak volna a képen - tudom a kérdést: akkor ki fényképezett volna? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehhe, nem vagyok én fotogén, meg ez az ő napjuk, együtt a 4 testvér, ez a kép erről szólt. :) Végre a legkisebb is megérett! :)) Érdekes egyébként, a legnagyobb fivér (a párom) és a lányzó közt 18 év korkülönbség van, ugyanúgy, mint köztem és az öcsém közt. Adódtak jó sztorik. :) Akkori szomszédasszonyunk megkérdezte öcsi babakocsis korszakában anyunkat, hogy miért mindig a nagymama vigyáz a gyerekre? :D Hát volt rötyögés! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése