Barcelona

   Mit is írhatnék ehhez a tortához? Kíváncsian vártam, hogyan is fog alakulni a dolog. :) Azt tudtam, hogy nem festeni fogom, nem is írókázni, inkább mozaikszerűen képzeltem el. Először is alaposan körülnéztem a jóbarátomnál (Google), hogy bevésődhessenek a színek. Aztán egy lapra átmásoltam a logót, ez lett a sablonom.
    
   Külön-külön begyúrtam a színeket, egyedül a lila okozott némi fejtörést, az eredeti képen valami fura kékeslila szerepel, enyhe pinkes beütéssel, valamelyest sikerült elkapnom.

   Három különböző minta, plusz keret is készült, megpróbáltam a lehető legprecízebben összeállítani a részeket. Végül a kerethez gyúrt marcipánból kiszabott szalaggal zártam le a torta alját. 

    Elégedett voltam, megálltam, és boldogan át is adtam az ünnepeltnek, aztán már itthon vettem észre, hogy huncut kis ellenségeim, a betűk bizony elslisszoltak a feladat elől, azaz lemaradt a közepéről az F C B felirat. :D De, mint tudjuk, jó logó felirat nélkül is működik, szóval most csak éltem az új divattal! :))



Megjegyzések

  1. Nagyon igényes lett! Hajrá Barcaa:)

    VálaszTörlés
  2. :D Örülök, ha tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! Ez a mozaikos téma nálam eléggé mumus, mert ugye itt tökéletesen kell passzolnia mindennek - mint ahogyan a mellékelt fotón is láthatjuk! Tökéletes!

    VálaszTörlés
  4. Képzeld, még mindig fedezek fel benne hibákat :D De majd a következőnél erre is tudok majd figyelni. Ahogy kedves barátom mondogatja saját magáról (pedig profi a szakmájában), 20 év múlva tehetséges kezdő leszek! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése