Nicholas Cage

   Eljött Anyukám szülinapja, és a facebook-on, az egyik tortás bejegyzés alatt kb. egy hónapja poénból Cage-tortát kért tőlem. Tudom, hogy viccelt, de azt is, hogy a Las Vegas: Végállomás a kedvenc filmje a kedvenc színészétől. Megkerestem a filmről szóló képeket, és a legsűrűbben ez a kép jött elő, amint egy ágyon fekszik búskomor képpel, a válla fölött egy női alak. Na, a nőci lekerült a képről, Nick fejét meg többször is áttanulmányoztam. Párom kinyomtatta nekem fekete-fehérben, hogy könnyebb dolgom legyen. 
    
    Mivel a múltkori festés nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna (nem engedelmeskedett a festék, de az ecset sem), most jobban odafigyeltem a víz helyes használatára. :)) Technikailag nem is volt bibi, viszont a kép ugyan felismerhető, de lehetne kissé jobban Nicholas Cage. Még rengeteget kell gyakorolnom.

    A torta oldalára felrajzolgattam épületsziluetteket, szép részletesek voltak, de nagyon elvesztek a sötétkék háttér előtt, gondoltam kiemelem egy kis narancsos naplemente-ragyogással. Ezt is inkább tűrhetőnek mondanám, még ki kell tapasztalnom, hogyan lenne jobb hatású. Esetleg valakinek ötlet? Jól jönne.

    A felirat pedig...na mindegy...betűkiszúróra szorulok... :( 

  De a sok szorongásomat feloldotta anyukám arca, amikor meglátta, hisz nagyon tetszett neki, és ennél nagyobb elismerés nem is kell! :)) Boldog Szülinapot Anci! :)






Vaníliás tészta volt tiramisu ízben. A festett lap meg egy papírlapon csücsül, nem volt szívünk felvágni. :)

Megjegyzések

  1. Gyakorlat teszi a mestert, szokták mondani. Második próbálkozásnak tökéletes! A szeme egészen az övé, meg a szája. Ezáltal fel is ismerhető. :)

    VálaszTörlés
  2. De legalább elindultam azon az úton, amit nagyon régóta szeretnék. :)) Köszönöm, amit írtál! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jó lett! Méltán örült neki anyukád és te is örülhetsz, mert nem mindenki tud ilyen tortát csinálni!
    Ezt a filmet én is szeretem.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Marisz! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszik! A Cage is felismerhető :)) A lényeg, hogy szívből jön, amit készítesz! Betűkiszúró meg nekem is jól jönne :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése