Peter Griffin

    Ez a kis torta nagyon tetszett, talán az egyetlen, amin valóban tetszik a figura. :) Nagyon kedves barátom kérte, hogy kedvesének készítsek egy Family Guy tortát, mert az a sorozat a kedvence. Talált is egy tortafotót, ahol Peter meztelen, és tart egy tortát a kezében. megbeszéltük, hogy az egy kicsit túlzás azért, inkább legyen kacér az öltözéke. :D 
    A színek is kérésre alakultak, a felirat pedig szándékosan rontott, kis gonoszkodó poén az ünnepelt diszlexiájára való utalással. Vonakodtam ettől, de Márci megnyugtatott, hogy jó lesz, ne féljek.
    Mint kiderült, valóban bejött a dolog, hatalmas nevetés volt a válasz. :))

    Mivel még javában nyarat írtunk, és busszal utazott a drága, egy olyan megoldást kerestünk, ami egyben kibírja. Puncstortát vadítottunk saját ízlésre, azaz levágtam a torta tetejét vékonyan, kiszedtem a belsejét, és a megszokott ízvilág helyett, kevés porcukorral, sok-sok narancslével, narancshéjjal, olvasztott vajjal és apró kockára vágott étcsokival keverve töltöttem vissza a felkockázott tésztát.

    Bár tudtuk, hogy rossz nem lesz, kiderült, hogy olyan íze volt együtt, mint régen a narancsos-csokis csokiszeletnek, ami nagy kedvencük volt, tehát megint csak szerencsém volt. :)



Megjegyzések

  1. Nagyon, nagyon jóóóó! Annyira cuki a figura! :)))

    VálaszTörlés
  2. Most nekem is tetszik! :D Nagyon ritkán érzem jónak a figurámat, most is lehetne jobb derék alatt, de fölötte kimondottan elégedett vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett Griffin úr :)

    VálaszTörlés
  4. Ennek jó a színvilága, olyan lágy marcipános. Tudod mit sajnálok? Hogy belülről legtöbbször rejtve maradnak.(

    VálaszTörlés
  5. Mert legtöbbször barátnak, ismerősnek csinálom, de megígérem, hogy innentől a saját tortákat felvágva is lefotózom jó? :)) (sőt, akár kérhetek fotót a barátoktól is, nem rossz az ötlet!)

    VálaszTörlés
  6. Igen, gondoltam, hogy sok megy házon kívülre, és igen, ha már kapnak, akár dokumentálhatnák is. Neked is, maguknak is.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Tea a mellékelt leveledet, hálás vagyok érte! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése