Trottyos és Susulyka :D

   Hol is kezdjem.... Nem vagyok híve a nagy díjosztogatósdinak, eléggé furi dolog szerintem egymásnak küldözgetni a mindenféle ütyür-bütyür, csilli-villi képecskéket, miszerint milyen über tuti kreatív firkászok vagyunk amellett, hogy milyen tündi-bündi sütikéket hoztunk megint össze.  Persze kedves gondolat, és mosolyt csal az ember arcára, ha valakinek mi jutunk először eszébe, ez kétségtelen, de mivel az utóbbi időben dömpingméretet öltött ez a divat, már nem olyan egetrengető kitűzni a 368. darabot a falunkra.

    Ám most, mivel hatalmasat rötyögtem, és persze jól is esett, elmesélem a sztorit.

    Teát találta meg egy leányzó két kis képecskével, rajtuk idegen nyelvű felirat (amiket én sem fogok kibogarászni), miszerint ezek blogdíjak, és fogadja őket szeretettel. Szabály: küldd tovább 4 bloggernek és árulj el magadról 3 dolgot. (Különben halálnak halálával halsz ki a bloggertársadalom pixiséből.)





Tea ezért őket "Trottyos medve mézről álmodik" és "Ne főzzetek réti susulykát" díjaknak nevezte el, amely díjakat ezennel továbbítanék

Teának (hogy körbeérjen [és mert ő a kedvencem])
M@rtinak (a paciért legfőképpen)
Vikinek (tékasztorik írója, fogalmam sincs, hogyan találom meg, de hátha)
Gabinak (mert mellém állt, amikor kértem)
és mert nem szeretnék senkit megbántani, mindenkinek, aki valaha megjegyzést fűzött a dolgaimhoz, vagy csak olvasott, meg mert csak azért, mert most itt van.

3 dolog rólam: 
Imádom az esőt.
Mindenem a fantasy, csak az tud kikapcsolni.
Nem bírom a zöld színt lakásban vagy ruhaszínben, csakis a természetben, vagy ételekben.

Megjegyzések

  1. Cuki a fordítás! Gratulálok hozzá! Az első egy mosoly a blognak, a második: szépség, inspiráció. :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszikeeee! Annyira, de annyira rég kaptam díjat! (hehe)
    Tényleg jó az elnevezés, ami a díjakhoz kapcsolódik! (Tea megérdemli újra a díjadat - már csak ezért is)! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól szórakoztam Teánál és most nálad is!:)))

    VálaszTörlés
  4. Köszi a visszadíjat..)) Kényszermosoly jel nincs...asszem. Épp örültem, hogy túladtam rajta! Különben én is ezért veszem palira ezt az egész műmájer puszi-puszi nyaldosósdit. Ha vki tényleg letesz az asztalra vmit oké a díj (persze nem ezek). Mondjuk ha megmássza a mount everestet kezet fogok vele, de két vánnyadt pörköltszaftért nem csinálok be! Ha meg mondanivalóm van a kolleginához, szólok kommentben. Az a másik szánalmas ebben, hogy még csak nem is magyarul íródtak. Kíváncsi vagyok mikor kapok ősi maja nyelven díjakat (persze ahhoz intelligencia is kéne), kínaiul, hanysiul..mansiul...Oszt sokan úgy tesznek itt, mintha minimum Grammy-t kaptak volna. Istenem..csak azt a szintet ne éljem meg..

    VálaszTörlés
  5. Köszi Dia a fordítást, tényleg nem volt kedvem kiókumlálni, hogy miről szól igaziból! :)
    M@rti, nem is értem, hogy bírtad ki eddig díj nélkül! :DDD
    Vicus Köszöntelek! :)
    Teáskám, azaz stílusosan: Csájszi, ha már szlávosodunk, minden szavad hóttigaz. Nem is kívánok több képecskét kiragasztani ide, elvégre tök nem ezért irkálok mindenfélét, hanem mert magamnak is szórakozás. :) De ezt köszönöm Neked, és mint írtam, Te azért kapod, hogy így körbeérjen. Mert nem az oltja ki? :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg arra gondoltam ha nagyon felb@sznak alapítok egyszer egy antidíjat! Azt majd passzoljuk egymásnak pár betegelméjűvel!:DD Pl. Vazze megint odaégetted az ónosvizet! Vagy: Juszt sem ütöm meg a mércét! Illetve: Ezzel mérgeztem meg tegnap a szomszédom! Szóval lenne néhány ötletem! És még magyarul is van...))

      Törlés
    2. Mostanság rám férne! :D Leégettem tegnapelőtt a tükörtojást, tegnap a kókuszkrémalapot, ma meg a főtt (!!!) krumplit, ami a spenót mellé lett volna. Párom csak kiballag a konyhába, és flegmán megkérdezi: megin' sikerült? De ezért is Te vagy a felelős, ha ilyen sztorikkal bombázol folyton! :D

      Törlés
    3. Én Csipet sajtospogiját b@sztam el...ujjnyi vastagra kellett volna kinyújtani. Végülis..csak gyerekújjnyi lett! Aztán csináltam tahónyált meg svédgombás tésztasalit, ma meg rozsdás pipiszárnyat. Semmi gond nem volt velük, de egyszerűen ebben a sötétben rém rondák a fotók. Még a sárgás dolgokat viszonylag le lehet kapni, de pirosat...ez meg mind az volt. A szárnyon kívül itt várnak a hüsiben, hátha holnap kisüt a nap. De vannak időszakok nálam is, hogy már sírni tudnék, annyira béna vagyok...

      Törlés
  6. Kössszönöm Dina, nekem tényleg mosolyt csalt az arcomra, hogy eszedbe jutottam - de egyébként is mindig ugyanígy van ez, mindig örülök neked! :))))
    Na, ez a kihalósdis dolog azért megijesztett - ha már ilyen szépséges díj, igyekszem továbbítani!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése