Ajándék

   Mostanság olyannyira túlfeszítik a képességeimet különböző extravagáns kérésekkel (az egyik egy ülő mesebeli békakirálylány volt, hát megkínlódtam vele rendesen, a bevonás eddigi legnehezebb volt, a feje túl magas lett, totál kész voltam tőle, aztán egy tizenix emeletes épület, ami a mi polg.hivatalunk, persze piciben (8 szelet), mondanom sem kell, hogy baromi nehéz kidolgozni, ráadásul elkezdett megrogyni, Dina persze próbálta kiegyengetni az akkor már megfestett darabot, így gyönyörűen összemaszatolta a fehéren hagyott részeket, nem is sorolom, most meg egy cimbalom pengeti az idegszálaimat, mert ennyi apró izé-bigyót, meg húrt, meg miegymást egy A/4-es lapra rajzolni sem lehet, hát írókázni próbáltam, persze normális zacskó nélkül, szóval most cigiszüneten vagyok...hajtépés), hogy külön felüdülés volt egy ilyen kis egyszerű, de annál beszédesebb tortát készíteni. Dia keresett meg, hogy "apának szülinapja lesz, meg szeretném lepni", és rendesen félreértettem...feszt az apukájára gondoltam, pedig gyerkőceik apájára, a párjára gondolt. :))) Egy képet is mutatott, egy sima fehér négyzet, kis csokibarna körökkel, ugyanolyan színű szatén masnival. Nem akartam szalagot venni, nem szeretem tortán, meg különben is, ideje volt alkotni egy igazi masnit! :)

    Doboskrém a töltelék (most nagyon rákattantam, mióta rájöttem, hogyan is működik), kis rumos szirup az alapra, aztán a borítás. Végre valahára rászántam magam, hogy megrendelem a tortasimítót, mert valóban, és tényleg szükségem van rá, perpill viszont pont nincs raktáron ott, ahonnan szeretném...ajh...hiányában (nem röhög, együtt érez) egy tükörsima aljú kistányért simogatok a torta tetején, az oldala meg marad egyelőre a lehető legsimább, amennyire tőlem telik. Nem ártana, ha az éleket jobban ki tudnám dolgozni.

    Azért elfogyott ám! :)) 





Ő pedig a Mickey-egeres tündérbögyörő kismanónak az apukája. :) Boldog Szülinapot! :))

Megjegyzések

  1. Milyen elegáns és szép ez a masni! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Elégedett voltam én is vele. :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon jó lett a masni!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Óh! Tortasimító ide vagy oda, ez a torta így is tökéletes! Sőt! Gyönyörű! Ügyes vagy nagyon! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépséges lett a masni, ez rögtön megfogott benne! :)))
    A békás torta, na meg a többi kettő nem lehet egyszerű feladat, kíváncsi vagyok! Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  6. Most vigyorog. :)) Köszi csajok! :) A másik hármon meg még erősen gondolkodik, hogy elhozza-e. :) (a polg.hiv. nem jön, az katasztrófa, tulképp ha akarnám sem tudnám, mert nem fotóztam le.)

    VálaszTörlés
  7. Imádtuk! Gyönyörű volt és nagyon finom! Eddig is tudtuk, hogy Dina ezentúl nem menekülsz Tőlünk ünnepekkor! :)

    VálaszTörlés
  8. :DD Dius! :)) Nagyon-nagyon szívesen bármikor!! :))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon fini volt és gyönyörű, köszönjük Drága! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és Nektek bármikor! :))

      Törlés

Megjegyzés küldése