Frakk

    Figura a tortán. :) Nem is kell folytatnom. :D Bár most azt kell mondjam, hogy felismerhetően vizsla, vagy csak túl sokáig mondogattam magamnak, hogy ez bizony vizsla, és már el is hittem :)
    Kis tündérke első szülinapjára készült, az ő kedvence a Frakk kutyus, még alvósplüsse is van, amit nem tudtam volna bevállalni, mert áll a lábain. Nekem az álló figurák még sosem sikerültek, fogalmam sincs, hogyan lehet megoldani azt úgy, hogy nem szúródik a tortába legalább 5 centi merevítő, meg hogy-hogy másnak nem rogyik össze úgy, mint egy félig letolt gatya. (Mondjuk ez egy bikinis hölgy tekintetében a lábaira kivetítve már elmeséli, mennyire ódzkodok én ettől.) Szóval Frakk álmos, Frakk pihen, Frakk nem áll a lábain! :))

   Tejszínes mogyoró töltelékű, és elég nagy, szóval még fokoztuk a telítettséget két kis katicával, meg pár virággal. (persze lehetett volna nagyobb a vizsla, de már nem volt erőm újat készíteni.)




    Nap sehol, ég borult, fotók szürkék, a zárószalag tappancslenyomatai nem látszódnak, de most ez nem is számít. :))

Megjegyzések

  1. Jobb is, hogy nem áll, mert ez az a tipikus Frakk-fekvés! Nagyon eltaláltad az "arcát" is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálkoztam hasonlót alakítani. :)

      Törlés
  2. Akár álmos Frak, akár fekszik, ez bizony meseszép! Különben Frak pont ugyanilyen sunyin szokott feküdni/nézni a mesében is, mint ahogy elkészítetted - szóval ez így tökéletes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Köszi! Nekem is az jutott eszembe, amikor épp kifundál valami frappánsat a macskák ellen! :))

      Törlés
  3. Egyértelműen Frakk! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése