Quattro torta



    Olyan is van, hogy egy családban egyszerre négy szülinapot is együtt ünnepelnek. 

    4 külön torta egyrészt sok macera, sok helyet foglal, meg különben is szűk családi kör ünnepelt, valahogy automatikusan jött az ötlet, hogy 4 az 1-ben torta legyen. 

    Kis játék! Nem árulom el, melyik rész kié, tessék kitalálni, sorolom, kik ünnepelték a napjukat: a 65 éves nagymama, a csokifan apuka, a sportos 11 éves nagyfiú, és a galambimádó 4 éves kisöcsi. :))

    Az egész torta 20 szeletes, narancsos csokitölteléket kapott, minden egyéb marcipán rajta, illetve zöld kókusz a focipályánál, és édes morzsa a panír a csokis-csokitorta résznél. A galambos rész oldala egyébként téglamintát kapott, kéményféleséget imitálva, bár ők asszem pont nem kéményre építkeznek, de akkor mondjuk házfal teteje? ;) Imádtam a fészket kialakítani, jó móka volt az egész. 

    Érdekes kihívás volt, bár nem 2 percbe került és tervezgetni is kellett, hogy hova, mekkora rész, milyen színű, hogy mutat jól. Happy Birthday All! :)




Megjegyzések

  1. Hát már szóhoz sem jutok Dina. Puszi Neked: Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No nehogy elakadjon a szavad! :))) Pussz :)

      Törlés
  2. Nagyon ötletes megoldás és biztos finom volt a torta.

    isten éltessen minden szülinapost!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz! Hamarosan küldök néhány látogatót! :))

      Törlés
  3. Nagyon jó! A focipályád színétől elájulok, meg az egész ötlet szuper. Egyetlen dolgot kifogásolnék csak rajta: a galambokat. De ez már az én egyéni szocproblémám :)) Galambfóbiám van. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése