Blogszülinap

20-án volt egy éve, amikor elhatároztam, hogy belevágok, nyitok én is egy blogot, hisz már csordultig telt a mappám tortafotókkal, a lelkem élményekkel, a buksim írandóval.  Írtam is szorgalmasan, hol lelkesebben, hol álmatagon, néha pedig csípősebb nyelvre váltva. Nem hoznék most statisztikát, bár vannak szép számmal kedvenceim az elmúlt évből. Játékot sem indítok, mert bár ötlet ugyan lenne, a díj okoz most gondot. Két kis lurkó beiskolázása élvezett most prioritást, és amúgy sincs tele a kamrám tortázós-bonbonozós-sütizős kincsekkel, amit - ha lenne, - most szívesen elosztogatnék! :)

Viszont hadd osztogassak hálás ölelést amúgy virtuálisan Nektek, hogy itt vagytok velem, hogy elmondjátok a véleményeteket, vagy csak hallgatagon olvasgattok. Akkor is írnám - hisz elsősorban napló - ha kutya sem nézne rá, így viszont megtiszteltetés, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a szösszeneteimre. :)

Hoznék hát egy szülinapi tortát, ami kimondottan Dinás, mindig is imádtam a majdnem térbeli, de nem is sík, azaz domborműves kialakítást.

Angol buldog, és elárulom titokban, hogy nagyon kedves barátom szülinapjára készült, csak néhány x-szel többet jegyez épp, mint ez a napló. :))


Aztán az is lehet ám, hogy kiötlök valami kis játék-félét, hisz annyian szerveztetek már ilyen mókát, én sem szeretnék kimaradni! :)

Megjegyzések

  1. Még sok-sok blogszülinapot! Tök jó, hogy kétszer van szülinapunk egy évben:)))
    Várjuk a további szösszeneteket.

    A buldogod meg nagyon tuti lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Jucus! :) Remélem nem fogy el a kedv. :D

      Törlés
  2. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok Dina! A kutyifej nagyon jó lett! Az a kis rózsaszín nyelv! :))) Ha nagyon ajándékot akarsz osztogatni, nekem egy ilyet is küldhetsz! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon pici lett a nyelve! :D De ez akkor abszolút fel sem tűnt. :) Milyet is küldjek? Kis rózsaszín nyelvet? :P No a kövi talira összehozunk megint valamit jó? :)

      Törlés
    2. Igggggen! :)) De akkor nem ám szövegelés, hanem meló lesz! :D Az egész kutyi kell, a nyelvével nem érem be. :P

      Törlés
    3. Szinte sejtettem Pixie! :D Semmi duma, csak meló! Igenis értettem! :D Ja, mikor is? Én már készülök is lélekben! :)

      Törlés
  3. Nagy-nagy ölelést és Boldog blogszülinapot kívánok,legyen ez így a jövőben is.
    A kutyi pedig nagyon jó lett,!Gratula!
    Őszintén,nekem ajándék az is,hogy olvashatom a néha bohókás,bolondos írásaidat,igazán jókat tudok derülni rajtuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Lizi, ez nagyon jól esett, köszönöm! :)

      Törlés
  4. Örülök, hogy olvashatlak, mindig vmi meglepi vár, ha a blogodra tévedek... legalábbis bulldog tortára tuti nem számítottam :)) Na, viccet félretéve, itt is bulldog szülinapot kívánok, nálunk tuti kelendő lenne egy ilyen torta, hiszen nyomott orrú kutyákból nincs hiány: 1 angol bulldog, 1 francia bulldog és 1 mopsz boldogít minket járulékos családommal, nem számítva a rotit, a keverék ebet és a változó számú macskákat... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajha, akkor horkolásból sincs hiány éjszaka! :) A félig lenyelt teniszcipővel hogy álltok? Tudod, aminek csak a fűzője lóg ki? :D Biztosan emlékszel Tom Hanks az Egyik kopó, másik eb című filmben nyújtott alakítására. :) Egyébként roti párti vagyok, imádom őket, nekem is volt, és ha legközelebb kutyát választok, maradok annál. :)

      Törlés
    2. Egyszer aludtam úgy, hogy a szobában volt a francia bulldog, akkor pár napig nuku alvás :) Félig lenyelt teniszcipő? Inkább teljesen :)

      Törlés
  5. Boldog szülinapot!

    Most elmondok egy mini-sztorit: egy ismerősömnek kerestünk tortát, és mintának ajánlottam egyik tortádat (nem szokott netezni, chaten adtam az instrukciókat, linkeket), és a sok infótól összezavarodva azt hitte, hogy ez az én blogom, mert ekkora hülyeségeket csak én tudok írni. Na, persze ezt bóknak szánta, mert tetszett valamelyik irományod neki!
    Akkor vegyük annak mindketten, jó?! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Háhá, ez jóó! :D Annak vesszük, persze, ez csakis így lehet! :D Köszönöm Márti! :))

      Törlés

Megjegyzés küldése