Barbie és Verda

Testvérpár szülinapjára készült két kicsi torta, a kisi fiú a verdáért, a pici lány pedig Barbie-ért van oda.

Teljesen őszinte leszek, annyi, de annyi, de annyi verda, barbie, thomas, pókember torta forog, hogy az bődület. Annyira hiányzik már, hogy valaki előálljon egy igazi, egyedi, személyre szabott ötlettel! De komolyan! Ne legyen az kalocsai minta, sem ne rózsavirágos, ne legyen autó, motor, logo, vagy egyéb más, unalomig ismételt, a cukrászdák pultjain tucatjával sorakozó tömegcucc.

De hát ez az én oldalam, nyilván azok a picurok, akik életükben először kapnak barbie-tortát, végtelenül boldogok, és ez így van rendben. Legalábbis ezt szajkózom magamban, mikor a kedves hang a telefonban lelkendezve sorolja, hogy milyen legyen a meglepi.

Talán ezért döntöttem úgy, hogy nem magát az autót, hanem a másik többezerszer készült verziót rakom össze, és hogy a barbie-tortában nem lesz baba. Dafke. :))

Viszont a rózsaszín tortát epres-joghurtos krémmel, és egész eperszemekkel tömtem meg, a barna meg tele volt tejcsokis főzött krémmel.

Esti fotó, mert nappalos műszak után csak este leszek kész, másnap pedig melóhelyről nehéz lenne napfényes...hm...világos képeket készíteni. A lényeg, hogy mosollyal fogadták őket, remélem a pindúrok is jóízűen falatoztak belőlük! :)





Megjegyzések

  1. Nem is te lennél ha nem tennél valami fricskát a témába........de igazad van, ebből túl sok egyedit nem lehet kihozni.
    Evvan.........de nem panaszkodj jutott már neked valami más is...tudod:)
    Itt van mire vágytál. egy teli.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, Jucus, azt hiszem, hogy az a téma nemigazán publikus, lehet okoznék vele némi közfelháborodást! :D Annyira közönséges, hogy az már jó! :)) No de igazad van, néhanap jut olyan, hogy tényleg kiélhetem a kreativitásomat, és nem abban merül ki, hogy egyedit próbálok kihozni egy szokványosból. :))

      Törlés
  2. Hűűű, szupercsajos lett a Barbie-d, és szupermenő a Verda! Ezerszer jobb mint a baba köré épített változat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszi! :) Próbáltam valami mást kihozni. :))

      Törlés

Megjegyzés küldése