Zsarutorta

Nagyon régi, igen kedves ismerős keresett meg, párjával együtt anyum barátai, akikkel valahogy megszakadt a kapcsolat. Pár évvel vagyok idősebb a gyerekeiknél, akiket olyan tízéves korukban láttam utoljára, viszont az az időszak élénken él bennem. Nagyon szerettem náluk lenni! Képzeljünk el egy csupa mosoly, mégis laza, nevetős asszonyt, párjaként egy magas, erős testalkatú, de folyton viccelődő, bolondozó, jóvágású férfit, és két rosszcsont fiút, akikkel kergetőztünk, vitatkoztunk, és hasonló gyermekded csínyek. A nő rendőrként, a "bűnügyisek" alezredeseként dolgozott, párja pedig a "közlekedésiek" alezredese volt. Két fiúk pedig azóta tűzoltó lett, szóval nem esett messze egyik alma sem a fájától! :)) Később, mikor már nem találkoztunk sűrűn, sőt, sehogysem, kistestvérük született, Judit, akit most sikerült pár mondat erejéig megismernem. Elbűvölő, nagyon kedves, csillogó szemű szépség, igazán sajnálom, hogy anno, a "fölnőttek" butaságai miatt mi, gyerekek, eltávolodtunk egymástól. [Anyu összeveszett a pár hölgytagjának fivérével. :( ]

Lényeg a lényeg, a pofakönyv segítségével újra kapcsolatba kerültünk valamilyen szinten, így történhetett meg, hogy Róz megkért, segítsek meglepni párját a szülinapján. Hú, mennyit csipkelődtünk régebben azon, hogy április 1-jén van! :D Lehet nem is véletlen, hogy Feri ilyen nevetős figura lett. :))

Hihetetlen szám, az 59-es hangzott el, de biztos vagyok benne, hogy jókedélyűségét nem kezdheti ki semmi. Tudom azt is (Róztól), hogy a motorokat kedveli nagyon. Adott volt az ötlet.

Vigyorgó zsaru, az országúton, swarblin ülve! :D Ami fontos volt, kellett, hogy legyen, az a tányérsapka, amit szigorúan nem a fejére tettem, direkt fedetlen fővel "szabálytalankodik". Azért is, mert Feri hajvonalán jobb oldalt van egy forgó, ami élénken élt bennem, meghatározó vonása arcának, azt mindenképpen meg szerettem volna jeleníteni, a sityak eltakarta volna. 



Kakaós piskóta, narancsos kence, citromos főzött túrókrém, és házi marcipán. Burkolás után kézzel festettem hátteret a tortára, majd domborműves technikával készült a figura.



Remélem egyszer összehozunk egy találkozót össznépileg, iszonyúan hiányoztok! 
Utólag is Igen Boldog Szülinapot Kívánok Feri! :)

Megjegyzések

  1. :D Méretes egy darab... milyen magas volt? fincsi lehetett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát olyan 10 cm tuti volt, tényleg jó magas lett! :))

      Törlés
  2. Nagyon jó a "zsaru":) A háttér külön tetszik!!!

    VálaszTörlés
  3. Imadom! Annyira jok ezek a szemelyre szabott tortaid! A figura kulonosen jol sikerult

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszi Pixie! Igen különösek a személyre szabottak, ez a tortakép is még a telefonálás közben beugrott, egyre élesedett, pontosodott, részletesebbé vált, már csak engedélyt kellett kérnem rá. :) Aztán persze a lehető legjobban megközelíteni gyakorlatban, hisz akkor válik igazivá. Most nagyon közel jártam, éreztem végig. :))

      Törlés
  4. Jaj de szuper lett ez a tortád (is) :D

    VálaszTörlés
  5. Csengével (3,5 :) az ölemben nézelődtem nálad, amikor meglátta a tortádat, megkérdezte: - Anya, ki csinálta ezt a szépet? Anya, megehetem? :) Tényleg nagyon szép lett, szerintem az ünnepelt is teljesen beájulhatott tőle! :) Hát még amikor megkóstolta! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Puszim Csengének!, ez olyan édes! :)) Köszi a dícséretet, a visszajelzés szerint jól sikerült meglepi lett! :))

      Törlés
  6. Nagyon-nagyon jól sikerült!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése