A bandavezér és két csatlósa / Western, wanted cake


Melóhelyemen van egy egész csapat biztonsági őr, és persze igazgatójuk is, aki nemrég ünnepelte szülinapját csakúgy, mint a csapat két hölgytagja is. Nekik készült most ez a torta, eredetileg sokkal nagyobb lett volna, és sheriffhivatal lett volna, 4 különböző wanted poszterrel. De változtatások történtek, sokkal kisebbre váltottunk, így csak egy papír került rá, együtt. Úgy döntöttünk, hogy a veszélyes banda sikeresen robbantotta a sheriff bunkerét, így a romok egy darabja ez, egy deszkadarab, amin épp rajta van a felhívás. :P

Kávézselés-vaníliás töltelékű volt, mint már sokszor az elmúlt időszakban, ez nagyon bejön mindenkinek.

Sima négyzetet terveztem, amire karcolással faerezetet húztam, majd 4 különböző színnek ecsettel festettem. Erősen vágódeszka hatása lett, de mivel ismerjük a sztorit, nem hasonlítgatjuk egyéb konyhai eszközökhöz jó? :)

A poszter egy darab marcipán, ételfestékfilccel skiccelve, kakaóporral öregítve.

Sikert aratott, nagy mosolyokat kaptam, ami megmelengette kicsi szívemet. :) Még egyszer Nagyon Boldog Szülinapot Virág, Trixie és persze a bandavezérnek, Fecónak is! :))



Megjegyzések

  1. Ezt a szuper famintát kézzel készítetted mindenféle tortás kütyü nélkül?Le a kalappal! Az ördög a részletekben rejlik, és nekem jobban tetszik ez az ötlet, mint a hivatal. Ebben pont a lényeget ragadtad meg, mégpedig tökjól:)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett a torta is és az új blog desing is!

    VálaszTörlés
  3. NAgyon ötletes tortácska! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése