Amikor a pasik főznek. :)


Nem mindig van  az embernek ideje friss főtt ételt tenni az asztalra. Főleg, ha apa és anya is folyton dolgozik, sokszor estébe nyúlóan. Ezért aztán előfordul, hogy rendelünk. Nagyon ritkán, évente talán 5-6 alkalommal, de akkor szeretjük azt a lehető legkényelmesebben, leggyorsabban letudni. Néha spontán jön, Párom látja rajtam, hogy mozdulni sincs kedvem, ezért felteszi a szokott kérdést: Ma akkor én főzzek? És már nyúl is a telefonért vagy a billentyűzet után. :))) 

Az is igaz, hogy ha már rendelünk, akkor szeretünk mindig valami újat kipróbálni. Vagy új éttermet, vagy új rendelési felületet, vagy épp valami új ízesítésű óriás pizzát. 

Húzós időszakunk van, tényleg szinte csak szabadnapjaimon tudok tűzhely mellé állni, ezért pár napja megint rendeltünk. Találtunk egy új felületet, a Foodpandát. Gyűjtőoldal, ahol városokra bontva megtalálja mindenki a hozzá legközelebb eső éttermeket, gyors nézelődés, pár klikk, és már csak várni kell. :)

A jó hír az, hogy volt olyan étterem, ahol minden náció kajái ott voltak, így a négytagú család nyugodtan válogathatott, Lil salátázott, Bendi pizzát kért, mi görögöt, salit is meg gyrost is, és persze desszertet, mert az kell! De volt ott hamburger, klasszikus magyar ételek, grill ételek, szóval faja kis étterem. Ők ráadásul csak itt elérhetőek, nem beülős, csak foodpandás rendelős. :)

Jó, volt, gyors volt, kényelmes volt, ismétlős lesz szerintem. Főleg a desszert! :D Meglepődtem, két okból is. A Somlói galuska roppant fincsi volt, tele mazsolával, dióval, csokiszósszal, tényleg felülmúlta azt, amire számítottam. Viszont a gesztenyepürének beállított izé, az förtelem. Tényleg totál olyan volt, mintha cukrozott, rumaromás burgonyapelyhet kaptunk volna - mint a zacskós burgonyapüré pehely, brrr... A főételek viszont tudják azt, amit vártunk tőlük. Dobozolthoz képest igenis gusztán volt tálalva, nagyon finom volt, szóval ezt az egy bakit leszámítva tök jó kis vacsit csaptunk. :)) Lil már most tervezi, mi lesz a következő rendelése. Hajjaj. :D  Néha kell ilyen is.

Megjegyzések