Kedves barátnőm kérésére álltam neki sünit gyártani. Azt kérte, hogy cuki legyen, hát én mindent megtettem, azt hiszem. :D
Raffaello az ízvilág, a már megszokott módon ostyalapokkal, tört, pirított mandulával, vajjal lazított tejporos, kókuszos főzött krémmel. Félgömböt készítettem, a fejét pedig puncsmasszából formáztam, mielőtt burkoltam volna.
A hátára egyenként kidolgozott tüskéket terveztem volna, ám napokba telt volna egyesével fogpiszkálóra vagy virágdrótra tűzdelni, festegetni, és úgy a tortába szúrni a tüskéket, mellesleg sokat kellett volna vacakolni vele, hogy az ehető részekhez férjünk. Bár egyszer tuti megcsinálom úgy is, mert már befészkelte magát a buksimba a technika.
Így viszont fogtam egy kisollót (amit csak a marcipánhoz rendszeresítettem), és tüskéket vágtam a burkolatba ferdén tartott ollóval. A fejnél kezdjük, és haladunk hátrafelé.
Késő este lettem így is kész vele, ám még mindig csupasznak éreztem, ezért kapott egy marcipán almácskát a hátára, csak a cukiságfaktor fokozása érdekében. :D
Boldogságos Szülinapot! :))
Dina világa a facebookon is elérhető, így biztosan nem maradsz le semmiről! :)
Valamint minden édességet, desszertet kedvelőt várunk szeretettel szintén a facebookon, a DesszertSarok csoportban!
Cukifaktor elérve......:) TÖKÉLETES, ne vacakolj
VálaszTörlésSzerintem nagyon jó ez a tüskézési módszer is! És nagyon aranyos az egész sünike!
VálaszTörlésÉs elképzelem, milyenn finom lehet! :-)
Annyira cuki, és nagyon fincsi is lehet! :)
VálaszTörlésIlyenkor annyira irigy vagyok!!! Nagggyon jó!
VálaszTörlésAsszem' ez az "übercuki" kategória, de tényleg! <3
VálaszTörlésEz tényleg nagyon cuki! :)
VálaszTörlésEnnivalóan cuki :) Jajjjj <3 imádom!
VálaszTörlés