Focilabda újratöltve


Húgoméknál szülinapot ünnepeltünk. A kissrác valódi futballrajongó, akármikor kint vagyunk, mindig kint fociznak, szorgosan tanítgatja  8 évesemet a trükkökre, védésre. 

Két tortája volt, ám a másik, hívjuk előtortának, nem annyira publikus, igen durván személyre szabott volt. :D Lévén a kölök igencsak édesszájú. Nincs olyan édesség, amiből ne tudna határtalan mennyiséget magáévá tenni, szóval apja már azzal ugratta, hogy ha egy rakat kutyasz*rt cukroznának le neki, azt is megenné. Dina pedig kapható a hülyülésre, így hát puncsmasszából habzsákból formált egy csinos kis adagot, majd mikor már a teraszon mindenki áhítattal várta a meglepi tortát, leszórtuk bőszen nevetgélve cukorral, állítottunk bele gyertyát, és a kezébe nyomtuk. 
Hatalmas volt az ováció, ő is fülig pirulva kacagott, hál'istennek hatalmas humora van. :) Ám megkóstolni már nem volt mersze, mikor mindenki skandálta, csak amikor megkereste a tekintetemet, és bólintottam, számmal a "csoki" szót formálva biztattam, hogy bátran! Na, akkor kisebb fintorral kísérve evett róla egy kis darabot, majd felcsillanó szemmel bizonygatta, hogy ő igazinak vélte. :D

Amint elcsitult kissé a dolog, előhoztuk a valódi meglepi tortát, és mondhatom, szívemnek ez a legkedvesebb látvány, ahogy boldogan körbevizsgálta, elnyújtott "vááááá", "húúúúú" hangokkal kísérve. :)) 

A többi kiskölök sem bírta ki, hogy ne érjen hozzá, bökdösték, hogy ez most akkor labda? és benne van a torta? vagy hogy? :D Édesek voltak, pedig az én szemem lát nem egy hatalmas hibát, de őket látva mosolyognom kellett. :) Pedig csak pár órám volt rá, este csak betölteni tudtam, reggel álltam neki burkolni, ám délelőtt már indulni is kellett. Így hát bizony nem a legtökéletesebb.


A színek a VB miatt lettek "brazilosak", az apró személyes minta pedig az ünnepelt neve Pelé aláírását picit átalakítva. Széles mosolyt kaptam érte. :)) Belül pedig vaníliás lapok közt tej- és étcsokoládés krém lapult.

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Petyus! :)


Dina világa a facebookon is elérhető, így biztosan nem maradsz le semmiről! :) 

Valamint minden édességet, desszertet kedvelőt várunk szeretettel szintén a facebookon, a DesszertSarok csoportban!

Megjegyzések

  1. Ó, hogy ez mennyire jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Színeiben passzol is az idei VB-hez :)

    VálaszTörlés
  3. Uhhh de szuper lett :) passzold ide :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése